Meer weten?

ASML

Inleiding

Sinds 2014 werkt Kabisa samen met ASML. Waar Kabisa begonnen is met het leveren van één consultant ter versterking van een ASML Development Team, heeft de samenwerking zich door de jaren heen verder uitgebreid.

ASML is een Nederlands hightechbedrijf met het hoofdkantoor in Veldhoven. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld, waaronder een groot aantal in Azië en de Verenigde Staten.

Machines voor (computer-)chips

ASML bouwt machines waarmee (computer-)chips gemaakt kunnen worden. Zo’n 85% van alle chips, te vinden in je telefoon, laptop, vliegtuigen, auto’s en huishoudelijke apparaten, zijn gemaakt met machines van ASML.

In dit artikel van NPO Focus wordt er verder ingezoomd op het bedrijf ASML.

ASML experience center
Kabisa Genius Wall

Samenwerking

Sinds 2014 werkt Kabisa samen met ASML. Waar Kabisa begonnen is met het leveren van één consultant ter versterking van een ASML Development Team, heeft de samenwerking zich verder uitgebreid. Meerdere Kabisanen zijn op dit moment, verdeeld over diverse teams, actief voor ASML. We zijn trots op het vertrouwen dat ASML al jaren uitspreekt in Kabisa en de mooie projecten die er zijn afgerond.

Genius Wall

Pas wanneer een project na afloop voldoet aan strenge criteria mag deze aan onze Genius Wall worden gehangen. ASML is met een groot aantal goed verlopen projecten hofleverancier.

SAFe

In enterprise organisaties zoals ASML, wordt Scrum vaak op grote(re) schaal toegepast. Om ervoor te zorgen dat niet alleen de development teams, maar de hele organisatie een Agile mindset adopteert wordt het Scaled Agile Framework ingezet door Kabisa.

Onze consultants zijn ervaren in het werken in een SAFe omgeving en kunnen onderdeel van een Agile Release Train zijn of werken ten behoeve van een Value Stream. Onze Certified SAFe Scrum Masters zijn in staat om de development teams te ondersteunen in de Agile werkwijze en zorgen voor een optimale output.

Specialist in Hightech 🤝

Onze developers zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Door onze ervaring in de Hightech branche zijn wij snel up-and-running binnen uw project. Kabisa is ervan overtuigd dat wij ook uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze softwareoplossingen. Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? 

Neem contact op!

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht

Al onze diensten

Het creëren van een toekomstbestendige, betrouwbare en veilige infrastructuur heeft de hoogste prioriteit. Daarom volgen we nieuwe technologieën op de voet en zijn we niet bang om ze te gebruiken als dat het eindresultaat ten goede komt.

Cases

Enkele van onze andere cases

Hue Interactive Headers

De kracht van Philips Hue in beeld

Philips Hue Labs

Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’

Migratie KNMI.nl

knmi.nl naar AWS

Hertek Stilalarm App

Effectief reageren op calamiteiten

Google

Zeven projecten voor een van ‘s werelds grootste tech-bedrijven

Klantportaal

Internationale Verzekeraar

Insights

Verhalen van de Community,
voor de Community

Nieuws
Omdat wij software development als vakmanschap zien, vinden wij het delen en vergaren van kennis ...
Blog
In het realiseren van digitale producten zijn er verschillende benaderingen die organisaties kiez...
Blog
Bij het implementeren van de Agile-methodiek binnen bedrijven wordt de retrospective beschouwd al...
Nieuws
Omdat wij software development als vakmanschap zien, vinden wij het delen en vergaren van kennis ...
Blog
In het realiseren van digitale producten zijn er verschillende benaderingen die organisaties kiez...