Meer weten?

Vacansoleil.nl

Video afspelen

Inleiding

Vacansoleil, de grootste campingaanbieder in Europa met activiteiten in 11 verkooplanden en 22 bestemmingslanden, beheert een portfolio van ongeveer 600 campings. In samenwerking met Kabisa heeft Vacansoleil de kwaliteit van hun website verbeterd om deze naadloos te kunnen integreren met een nieuw backend systeem.

Uitdaging

De eerdere versie van de Vacansoleil-website was ontwikkeld in Python en vertoonde een mengeling van codestijlen omdat verschillende mensen aan het oude project hadden gewerkt. Het integreren van de website met het nieuwe backend systeem vormde een uitdaging vanwege de complexe onderdelen en de behoefte aan verbetering van de codekwaliteit.

Oplossing

Kabisa heeft de werkwijze van Vacansoleil geanalyseerd en onderzocht welke systemen, talen en frameworks werden gebruikt. Hieruit volgde een GAP-analyse met de belangrijkste aanbevelingen om zowel het ontwikkelingsteam als de websitekwaliteit te verbeteren. Om de overgang naar het nieuwe backend systeem soepel te laten verlopen, heeft Kabisa de codekwaliteit verbeterd door het herstructureren van de complexe onderdelen en het herzien van het algehele ontwerp van de website.

Resultaat

Dankzij de samenwerking met Kabisa heeft Vacansoleil een geoptimaliseerde website kunnen realiseren. De kwaliteit van de code is verbeterd, wat de integratie met het nieuwe backend systeem heeft vergemakkelijkt. Het refactoring-proces heeft geleid tot een meer gestroomlijnde en consistentere website. Hierdoor kan Vacansoleil hun online platform effectiever benutten en beter voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Enkele van onze andere cases

  Hue Interactive Headers

  De kracht van Philips Hue in beeld

  ASML

  Software partnership sinds 2014

  Philips Hue Labs

  Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’

  Migratie KNMI.nl

  knmi.nl naar AWS

  Hertek Stilalarm App

  Effectief reageren op calamiteiten

  Google

  Zeven projecten voor een van ‘s werelds grootste tech-bedrijven

  Al onze diensten

  Het creëren van een toekomstbestendige, betrouwbare en veilige infrastructuur heeft de hoogste prioriteit. Daarom volgen we nieuwe technologieën op de voet en zijn we niet bang om ze te gebruiken als dat het eindresultaat ten goede komt.