Bijna goed. Het is Kabisa!

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Groepsfoto Kabisa 2024

 

Kabiesa, Kibasa, Kabisi, Kibasi… Bijna goed!

De Naam

In de naam ‘Kabisa’, -een woord uit het Swahili- zit daadkracht, bevestiging en behendigheid verwerkt. Letterlijk vertaald betekent het ‘absoluut’. Nog mooier vinden we de betekenis van ‘kabisa’ in de spreektaal: mensen zullen ‘Kabisa’ zeggen wanneer ze voelen dat er een goede deal is gesloten. Dat is altijd waar we naar streven.

Beeldmerk

Het beeldmerk van Kabisa is een hagedis. De hagedis is een zeer wendbare diersoort en staat symbool voor Agile (letterlijk wendbaar) software ontwikkeling. Kabisa was 15 jaar geleden een van de eerste bedrijven die de Agile methodiek Scrum in de praktijk toepaste. Nog steeds vormt deze flexibele aanpak een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Kleur

We citeren: “De kleur groen heeft (bijna) alleen maar positieve betekenis in de psychologie van kleur. Het symboliseert groei, vernieuwing, stabiliteit, creative intelligence en staat voor een evenwichtige en verjongde geest.”

Alle betekenissen van de kleur groen zijn sterk aanwezig bij Kabisa. Groei staat al helemaal centraal binnen onze organisatie. De groei van onze klanten, medewerkers en Kabisa als bedrijf.

Het Hogere Doel

Wij hanteren het Scaling Up gedachtegoed dat ervoor zorgt dat we de focus leggen op de zaken die belangrijk zijn. We willen groeien naar meerdere zelfstandige business units door het land waarbij de persoonlijke cultuur behouden blijft. Ons richtpunt hierbij is een sterke ambitie, gecombineerd met een hoger doel: “Kabisa werkt tegelijkertijd aan 100 toonaangevende applicaties waar je trots op bent”.

Groei mee met Kabisa!

Bekijk onze vacatures hier. Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk onze diensten op de servicepagina!

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht