Meer weten over Agile / Scrum?

Voorlopers van Agile development

Agile / Scrum

In een wereld waarin snelheid, aanpassingsvermogen en toegevoegde waarde cruciaal zijn, biedt Agile werken een scala aan voordelen die organisaties naar succes leiden. Van voorspelbare doorlooptijden tot efficiënte afstemming van wensen en eisen, Agile methodieken zoals Scrum leggen de basis voor gestroomlijnde ontwikkeling. Bij Kabisa waren we in 2007 voorlopers in het toepassen van Scrum, een Agile methodiek die nog steeds stevig verankerd is in onze bedrijfsfilosofie. Door iteratieve processen en flexibele planningen, kunnen we snel reageren op veranderingen en constant inspelen op de behoeften van onze klanten.

Agile werken betekent meer dan alleen een methodologie; het vertegenwoordigt een cultuur van samenwerking, transparantie en voortdurende verbetering. Onze toewijding aan deze aanpak staat centraal in onze manier van werken, waardoor we de verwachtingen overtreffen en op consistente wijze waarde toevoegen aan projecten en partnerschappen. Benieuwd hoe we Agile methodieken kunnen toepassen binnen jouw bedrijf?

Kabisa Succes Proces

In 6 stappen naar een succesvol project

Met meer dan 17 jaar ervaring in Agile softwareontwikkeling begrijpt Kabisa als geen ander dat elk project uniek is. Het Kabisa Succes Proces (KSP) is ons bewezen raamwerk dat uw project de nodige richting geeft. In grote lijnen omvat het KSP de volgende stappen:

Klanten aan het woord

De door Kabisa gerealiseerde overgang van Heroku naar AWS resulteerde in een kostenbesparing van 25% voor ViaViela.

Nathalie Hoenke
ViaViela
Meer
Logo KNMI 2

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Trots op onze klanten

  Klantportaal

  Internationale Verzekeraar

  ViaViela

  Migratie Mijngastouderburo naar AWS

  SURF

  High-available K8s clusters op Azure

  Vacansoleil.nl

  Een reis van Code en Creativiteit

  Philips Hue

  Verlichting in de cloud

  Hertek Connect

  Brandveilig middels de Hertek Connect App