Meer weten over Agile / Scrum?

Voorlopers van Agile development

Agile / Scrum

In een wereld waarin snelheid, aanpassingsvermogen en toegevoegde waarde cruciaal zijn, biedt Agile werken een scala aan voordelen die organisaties naar succes leiden. Van voorspelbare doorlooptijden tot efficiënte afstemming van wensen en eisen, Agile methodieken zoals Scrum leggen de basis voor gestroomlijnde ontwikkeling. Bij Kabisa waren we in 2007 voorlopers in het toepassen van Scrum, een Agile methodiek die nog steeds stevig verankerd is in onze bedrijfsfilosofie. Door iteratieve processen en flexibele planningen, kunnen we snel reageren op veranderingen en constant inspelen op de behoeften van onze klanten.

Agile werken betekent meer dan alleen een methodologie; het vertegenwoordigt een cultuur van samenwerking, transparantie en voortdurende verbetering. Onze toewijding aan deze aanpak staat centraal in onze manier van werken, waardoor we de verwachtingen overtreffen en op consistente wijze waarde toevoegen aan projecten en partnerschappen. Benieuwd hoe we Agile methodieken kunnen toepassen binnen jouw bedrijf?

Kabisa Succes Proces

In 6 stappen naar een succesvol project

Met meer dan 17 jaar ervaring in Agile softwareontwikkeling begrijpt Kabisa als geen ander dat elk project uniek is. Het Kabisa Succes Proces (KSP) is ons bewezen raamwerk dat uw project de nodige richting geeft. In grote lijnen omvat het KSP de volgende stappen:

Klanten aan het woord

We zien Kabisa niet als een extern ICT-bedrijf, maar als een echte partner.

Jacky Lambert
Vacansoleil
Meer
Logo KNMI 2

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Trots op onze klanten

  Migratie KNMI.nl

  knmi.nl naar AWS

  Klantportaal

  Internationale Verzekeraar

  Philips Hue

  Verlichting in de cloud

  Hertek Stilalarm App

  Effectief reageren op calamiteiten

  Hertek Connect

  Brandveilig middels de Hertek Connect App

  Google

  Zeven projecten voor een van ‘s werelds grootste tech-bedrijven