Meer weten over Python?

Backend Development met Python

Python

Python is één van de meeste bekende Open Source programmeertalen. Wat Python zo krachtig maakt, is de brede inzetbaarheid. Zo kunnen er webapplicaties worden ontwikkeld in combinatie met populaire frameworks als Django en Flask. Maar ook voor toepassingen op het gebied van Data Science, Machine Learning en Artificial Intelligence is Python zeer geschikt. Python zorgt voor een snel ontwikkelproces en de mogelijkheid om efficiënt en effectief software te bouwen. Of het nu gaat om verbluffende webapplicaties of de kracht van data, Python vormt de sleutel tot succes. Bij Kabisa beschikken we over ervaren Python developers, die u helpen bij het ontwikkelen of verbeteren van uw bedrijfskritische software.

Kabisa Succes Proces

In 6 stappen naar een succesvol project

Met meer dan 17 jaar ervaring in Agile softwareontwikkeling begrijpt Kabisa als geen ander dat elk project uniek is. Het Kabisa Succes Proces (KSP) is ons bewezen raamwerk dat uw project de nodige richting geeft. In grote lijnen omvat het KSP de volgende stappen:

Klanten aan het woord

Het is echt geweldig om te werken met enthousiaste en gepassioneerde mensen die zich volledig inzetten om een mooi product af te leveren. Samen een droom en een visie omzetten in een leverbaar product geeft veel voldoening.

Meriete Horst
Philips Hue
Meer
Logo KNMI 2

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Trots op onze klanten

  Philips Hue

  Verlichting in de cloud

  Philips Hue Labs

  Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’

  Klantportaal

  Internationale Verzekeraar

  Vacansoleil.nl

  Een reis van Code en Creativiteit

  ViaViela

  Migratie Mijngastouderburo naar AWS

  Hertek Connect

  Brandveilig middels de Hertek Connect App