Meer weten over ChatGPT Plugins?

Integreer je software met ChatGPT

ChatGPT Plugins

Door middel van ChatGPT-plugins kunnen gebruikers rechtstreeks communiceren met je eigen applicatie via ChatGPT. Door het implementeren van dergelijke plugins kan de interactie met klanten aanzienlijk worden verbeterd en de werklast van menselijke klantenservicemedewerkers worden verminderd, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

Hey ChatGPT! Toon mij een mooie grote Philips Hue multi-color buitenlamp van minimaal 40 centimeter hoog. Het liefst niet veel meer dan €200,-.

Waarom ChatGPT Plugins?

ChatGPT plugins zijn nieuw in de markt. Er zijn dus nog niet veel voorbeelden beschikbaar. Een typisch voorbeeld van een ChatGPT plugin dat tot de verbeelding spreekt is de plugin van Expedia.

De reisorganisatie heeft haar app gekoppeld met ChatGPT om gebruikers een meer gepersonaliseerde en intuïtieve reiservaring te bieden. Gebruikers kunnen een gesprek starten over hun reisbehoeften en gepersonaliseerde aanbevelingen ontvangen over bestemmingen, vervoer, accommodaties en activiteiten. De chat functionaliteit maakt gebruik van Natural Language Processing en Machine Learning om de vragen van gebruikers te begrijpen en hen relevante en nauwkeurige antwoorden te geven.

Om naast het geven van adviezen de gebruikerservaring verder te verbeteren markeert de applicatie automatisch de hotels die het aanbeveelt in het gesprek, waardoor gebruikers tijd en moeite besparen bij het boekingsproces. Dit heeft de omzet van Expedia aanzienlijk verhoogd. 

Dus ChatGPT: “Kun je wat betaalbare hotels in Praag aanbevelen voor een weekendtrip met een paar vrienden?”

Meer informatie? Download onze whitepaper of daag ons uit!

Meer weten?

Vraag onze whitepaper aan!

  Kabisa Succes Proces

  In 6 stappen naar een succesvol project

  Met meer dan 17 jaar ervaring in Agile softwareontwikkeling begrijpt Kabisa als geen ander dat elk project uniek is. Het Kabisa Succes Proces (KSP) is ons bewezen raamwerk dat uw project de nodige richting geeft. In grote lijnen omvat het KSP de volgende stappen:

  Klanten aan het woord

  We zien Kabisa niet als een extern ICT-bedrijf, maar als een echte partner.

  Jacky Lambert
  Vacansoleil
  Meer
  Logo KNMI 2

  Co-creatie begint hier

  Neem contact op!

   Don't hesitate to get in touch!

   Cases

   Trots op onze klanten

   Google

   Zeven projecten voor een van ‘s werelds grootste tech-bedrijven

   Hertek Stilalarm App

   Effectief reageren op calamiteiten

   Philips Hue Labs

   Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’

   Vacansoleil.nl

   Een reis van Code en Creativiteit

   Klantportaal

   Internationale Verzekeraar

   SURF

   High-available K8s clusters op Azure