Meer weten over Front-end Development?

Software ontwikkeling voor bedrijven

Front-end Development

Kabisa begrijpt dat de user interface van een applicatie meer is dan alleen het visueel aspect – het is dé brug tussen bedrijf en klanten. Een goed doordachte interface kan het verschil maken tussen een tevreden klant en een gefrustreerde gebruiker. Het omzetten van een geavanceerd grafisch design naar een user interface is echter een grote technische uitdaging, waar een hoog niveau van programmeervaardigheden voor nodig is. Dit is waar Kabisa zich onderscheidt. 

Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat een user interface niet alleen functioneel is, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk. We nemen Front-end Development zéér serieus en zien dit als een cruciaal onderdeel van een volledige softwareoplossing. Kabisa onderscheidt zich met vakspecialisten die in staat zijn om de meest complexe user interface ontwerpen om te zetten in een optimale gebruikerservaring.

Kabisa Succes Proces

In 6 stappen naar een succesvol project

Met meer dan 17 jaar ervaring in Agile softwareontwikkeling begrijpt Kabisa als geen ander dat elk project uniek is. Het Kabisa Succes Proces (KSP) is ons bewezen raamwerk dat uw project de nodige richting geeft. In grote lijnen omvat het KSP de volgende stappen:

Klanten aan het woord

We zien Kabisa niet als een extern ICT-bedrijf, maar als een echte partner.

Jacky Lambert
Vacansoleil
Meer
Logo KNMI 2

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Trots op onze klanten

  Hue Interactive Headers

  De kracht van Philips Hue in beeld

  ViaViela

  Migratie Mijngastouderburo naar AWS

  Hertek Stilalarm App

  Effectief reageren op calamiteiten

  SURF

  High-available K8s clusters op Azure

  ASML

  Software partnership sinds 2014

  Philips Hue Labs

  Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’