Meer weten over Service Level Agreement (SLA)?

Support op maat

Service Level Agreement (SLA)

Bij Managed Services draait het om uw succes. Of het nu gaat om het beantwoorden van supportvragen, proactief vermijden van problemen of snel reageren in geval van noodsituaties. We zijn er om te helpen. Onze werkzaamheden worden afgestemd op uw exacte behoeften via een Service Level Agreement (SLA). Van een flexibel aantal tickets per week tot aan 24/7 support – alles om uw organisatie soepel te laten draaien. Bij ons is Managed Services meer dan een dienst; het is een partnerschap dat het succes van uw bedrijf als prioriteit heeft.

Kabisa Succes Proces

In 6 stappen naar een succesvol project

Met meer dan 17 jaar ervaring in Agile softwareontwikkeling begrijpt Kabisa als geen ander dat elk project uniek is. Het Kabisa Succes Proces (KSP) is ons bewezen raamwerk dat uw project de nodige richting geeft. In grote lijnen omvat het KSP de volgende stappen:

Klanten aan het woord

Het is echt geweldig om te werken met enthousiaste en gepassioneerde mensen die zich volledig inzetten om een mooi product af te leveren. Samen een droom en een visie omzetten in een leverbaar product geeft veel voldoening.

Meriete Horst
Philips Hue
Meer
Logo KNMI 2

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Trots op onze klanten

  Hertek Stilalarm App

  Effectief reageren op calamiteiten

  Philips Hue

  Verlichting in de cloud

  Vacansoleil.nl

  Een reis van Code en Creativiteit

  Surf

  High-available K8s clusters op Azure

  ViaViela

  Migratie Mijngastouderburo naar AWS

  Hertek Connect

  Brandveilig middels de Hertek Connect App