Meer weten over Flutter?

Cross-platform App Development met Flutter

Flutter

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om zowel iOS-, Android- als webgebruikers te bereiken zonder afzonderlijke apps te ontwikkelen? Kabisa werkt met de perfecte oplossing: Flutter. Flutter is een open-source UI-softwareontwikkelingskit die is ontworpen om het ontwikkelingsproces te versnellen zonder in te boeten aan kwaliteit. Met Flutter kunt u één codebase gebruiken om native presterende apps te bouwen. Het sneller ontwikkelen zorgt voor een inkorting van de time-to-market, waardoor u uw app sneller kunt lanceren en aanpassen aan de behoeften van de markt. Dit leidt niet alleen tot aanzienlijke kostenbesparingen, maar maakt ook eenvoudiger onderhoud en updates mogelijk. Door de native prestaties garandeert Flutter een consistente gebruikerservaring op meerdere platforms, zodat uw app er altijd op zijn best uitziet en presteert, ongeacht het apparaat waarop het wordt gebruikt.

Play Video

Kabisa Succes Proces

In 6 stappen naar een succesvol project

Met meer dan 17 jaar ervaring in Agile softwareontwikkeling begrijpt Kabisa als geen ander dat elk project uniek is. Het Kabisa Succes Proces (KSP) is ons bewezen raamwerk dat uw project de nodige richting geeft. In grote lijnen omvat het KSP de volgende stappen:

Klanten aan het woord

Het is echt geweldig om te werken met enthousiaste en gepassioneerde mensen die zich volledig inzetten om een mooi product af te leveren. Samen een droom en een visie omzetten in een leverbaar product geeft veel voldoening.

Meriete Horst
Philips Hue
Meer
Logo KNMI 2

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Trots op onze klanten

  ASML

  Software partnership sinds 2014

  ViaViela

  Migratie Mijngastouderburo naar AWS

  Google

  Zeven projecten voor een van ‘s werelds grootste tech-bedrijven

  Hue Interactive Headers

  De kracht van Philips Hue in beeld

  SURF

  High-available K8s clusters op Azure

  Migratie KNMI.nl

  knmi.nl naar AWS