Meer weten over Transformatie van on-premise naar cloud?

Onze drie benaderingen

Wij bieden drie benaderingen om je cloudmigratie naadloos te laten verlopen: refactoring, replatforming en rehosting. Onze Legends werken nauw met u samen om de overgang soepel te laten verlopen en u te helpen profiteren van de voordelen van cloud computing.

Refactoring

Refactoring houdt in dat je bestaande applicatie wordt bijgewerkt om deze compatibel te maken met cloud-technologie. Deze aanpak is ideaal voor legacysystemen die nog veel waarde hebben, maar moeten worden bijgewerkt om bij te blijven met de moderne technologie.

Replatforming

Replatforming houdt in dat je bestaande applicatie wordt verplaatst naar een cloud-native platform. Deze aanpak biedt de voordelen van cloud computing met behoud van de functionaliteit van je huidige applicatie.

Rehosting

Rehosting houdt in dat je bestaande applicatie met minimale aanpassingen naar de cloud wordt verplaatst. Deze aanpak is ideaal voor toepassingen die reeds cloud-compatibel zijn, maar naar een andere cloud-provider moeten worden verplaatst.

Het proces

Welke stappen nemen we?

Bij Kabisa begrijpen we dat elke migratie uniek is en daarom bieden we een aanpak op maat om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn er om je een soepele en succesvolle migratie te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij de overstap naar de cloud.