Fysieke Scrum trainingen weer hervat!

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Het Agile/Scrum gedachtegoed staat aan de basis van de oprichting van Kabisa in 2006. Anno 2022 stromen deze waarden nog steeds door ons bloed. Als nieuwe medewerker van Kabisa word je direct aangemeld bij ScrumIT voor een tweedaagse training die je klaarstoomt voor het examen PSM (Professional Scrum Master).

Scrum

Scrum is een term die overgenomen is vanuit het Rugby. Het is niet toevallig dat verschillende aspecten uit de sport terugkomen in het Scrum framework. Denk hierbij aan het werken in teams, ieder teamlid heeft zijn eigen rol en probeert met korte sprints vooruitgang te boeken. Rugby’ers moeten wendbaar zijn om aankomend gevaar te ontwijken en in te spelen op kansen. Elkaar met respect behandelen is essentieel.

De training

Eindelijk mochten we ons weer melden bij Rugbyclub Eindhoven. Deze keer was het de beurt aan Derek, Kevin, Max, Sjors, Stef, Wouter & Niek. We beleefden twee energieke dagen waarin de volledige Scrum theorie behandeld is; wat zijn bijvoorbeeld de verschillende rollen, events en artifacts. De presentaties over de theorie werden afgewisseld met een aantal praktische oefeningen op het rugbyveld, waarin wij zelf, als Scrum Team, ervaarden wat er precies met de theorie bedoeld werd. Het waren twee leuke dagen waarin we klaar zijn gestoomd voor het Scrum examen én hebben gewerkt aan onze teambuilding! Niet onbelangrijk voor een bedrijf dat Agile ademt en vaak gevraagd wordt voor Agile consultancy.

Over Kabisa

Kabisa is volop in ontwikkeling. We zijn een software bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele apps, integraties, cloud oplossingen en scrum consultancy. Wil je meer weten over ons Scrum proces of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures!

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht