🚀 Inspirerende Workshop over Cloud Native Development bij Kabisa!

Nadine Bijnens

HR

Vorige week hebben we bij Kabisa een geweldige workshop georganiseerd in Weert, waarin het Cloud en Backend Gilde hun expertise bundelden om alles te delen over Cloud Native Development. Onze medewerkers deelde hun kennis en expertise over de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van Cloud Native applicatieontwikkeling.

Bij Kabisa hechten we enorm veel waarde aan voortdurende groei en ontwikkeling. Leren zit in het DNA van onze medewerkers, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot het leveren van maximale waarde aan onze klanten. We organiseren regelmatig workshops, vaak georganiseerd door onze eigen collega’s, om zo elkaars professionele ontwikkeling te stimuleren.

Cloud Native Development is gericht op het ontwikkelen van applicaties die optimaal gebruikmaken van de schaalbaarheid en flexibiliteit van cloudomgevingen. Hierdoor kunnen bedrijven sneller innoveren en kostenefficiënter opereren. Tijdens de workshop zijn diverse onderwerpen en AWS Services behandeld, zoals AWS Lambda, DynamoDB en API Gateway.

Daarnaast moedigen we bij Kabisa zelfstudie en persoonlijke groei aan. We bieden mogelijkheden voor externe trainingen, conferentiebezoeken en hebben coachingsessies waarin ervaren coaches het beste in jou naar boven halen. Deze holistische benadering stelt onze medewerkers in staat om voortdurend te groeien en zich zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.

Bij Kabisa geloven we sterk in het belang van voortdurende groei en ontwikkeling. Deze workshop is slechts een voorbeeld van onze toewijding aan leren. Als je op zoek bent naar een werkomgeving waar leren centraal staat en waar je constant kunt groeien, dan ben je bij Kabisa aan het juiste adres.

Laten we samen blijven innoveren en waarde toevoegen aan onze klanten in het snel veranderende technologische landschap!

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht