IT Bedrijvencontactdag Zuyd 2022

Fleur Weekers

HR

Op 26 april vond de bedrijvencontactdag van Zuyd Hogeschool Heerlen plaats. Joeri, Rik en Fleur vertegenwoordigden Kabisa & Cloud Legends tijdens deze dag. Het doel van dit evenement is om IT studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven.

Gemotiveerde studenten

We hebben de dag afgetrapt middels het geven van een pitch voor alle IT-studenten. Vervolgens namen we plaats achter onze stand waar veel geïnteresseerde en gemotiveerde studenten langskwamen voor een praatje en (natuurlijk) een Kabisa-drankje met Limburgse vlaai.

Prijsvraag

Uit hoeveel regels code bestaat de Philips Hue Labs app? De IT studenten hebben onze collega’s Joeri, Fleur en Rik veel vragen gesteld om achter het juiste antwoord te komen. Hoeveel features zijn er gebouwd en hoe lang was het project? Pascal van Kessel zat het dichtst bij het juiste antwoord en heeft €100,- Steam-tegoed in ontvangst genomen. Gefeliciteerd!

Een geslaagde dag

Het was een zeer geslaagde dag. Bedankt Marlou en Camilla van Zuyd Hogeschool Heerlen voor de organisatie en tot de volgende keer!

Stagevacatures

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Kabisa? Neem eens een kijkje bij onze openstaande stage-vacatures. Op zoek naar een vast dienstverband? Check al onze vacatures!

Co-creatie begint hier

Neem contact op!

    Don't hesitate to get in touch!