Kabisa behaalt TMA certificering

Nadine Bijnens

HR

Kabisa hecht veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers. We blijven daarom onze ‘Kabisanen’ stimuleren in de groei die ze doormaken. Dit doen we door gesprekken aan te gaan en inzicht te geven in de mogelijkheden bij Kabisa. Daarnaast worden onze HR medewerkers & ontwikkelcoaches doorlopend getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends binnen de talentontwikkeling.

Talenten Motivatie Analyse

Jeroen, Ralph, Johan en Nadine hebben met veel plezier deelgenomen aan de ‘Talent Motivatie Analyse’ (TMA) training en zijn gecertificeerd in het afnemen hiervan. De Talenten Motivatie Analyse draagt bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers. Inzicht in de drijfveren, talenten en de aanleg voor competenties vormen het startpunt om mensen succesvol en met veel plezier vanuit hun (veelal) onbewuste talenten een functie te laten vervullen. Het mooie en unieke aan deze analyse is dat deze alleen uitgaat van de talenten van ieder individu.

Meerdere doeleinden

De methode wordt voor meerdere doeleinden ingezet. Aan de hand van verschillende soorten analyses geeft dit medewerkers breder en meer tastbaar inzicht in hun mogelijkheden. Wij zetten deze analyses in bij ons werving en selectie proces en gebruiken het als aanvulling van de ontwikkelgesprekken. Waar we uiteindelijk naar streven is dat er een goede match is tussen het profiel van de (toekomstige) medewerker en de positie binnen Kabisa. We zijn ervan overtuigd dat het investeren in de talenten van mensen en het bieden van voldoende (technische) uitdagingen bijdraagt aan het werkgeluk van al onze Kabisanen.

Vragen?

Wil jij meer weten over deze aanpak óf over het werken bij Kabisa? Neemt contact met ons op!

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht