VLOG #5 | Privé kantoor, kudo-goals, de kwartaalmeeting & bierproeverij en een “Co-Preperation”

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Kabisa is volop in beweging. Ondanks de coronacrisis groeien we door op weg naar ons doel, de BHAG (Big Hairy Audacious Goal). In 2030 willen wij werken aan 100 apps tegelijkertijd waar je TROTS op kunt zijn. Om te werken aan 100 apps tegelijkertijd zijn wij op zoek naar extra handen.

Om een beeld te scheppen van het werken bij Kabisa nemen wij maandelijks een vlog op, waarin Frank verteld over zijn ervaringen bij ons mooie bedrijf.

Vlog 5

De verbouwing van het kantoor is grotendeels afgerond. Door de huidige corona-maatregelen wordt er echter nog steeds thuis gewerkt. Alle tijd en ruimte dus voor Frank om een nieuwe vlog op te nemen. Het is alweer zijn vijfde maand in dienst van Kabisa. In deze vlog vertelt Frank over het “kudo-doel” dat onlangs is bereikt. Ook heeft er een kwartaalmeeting plaatsgevonden met aansluitend een bierproeverij. Afsluitend vertelt Frank over zijn ervaringen met de “Co-Preperation” van een project. Dit is een onderdeel van het Kabisa Succes Proces: de werkwijze waarmee wij al onze projecten aanvliegen.

Wij zoeken nieuwe collega’s

Frank is front-end developer en werkt op dit moment aan een project met React & Typescript. Wij zijn doorlopend op zoek naar uitbreiding van onze developmentteams. Solliciteer of neem even contact op. Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek!

Tot de volgende!

Om volledig in stijl van Frank te blijven: Tot de volgende! ✌️

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht