Voor 5de jaar op rij FD Gazellen Award voor Kabisa

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Groepsfoto Kabisa 2024

Het Financieele Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Awards uit om bedrijven die aanzienlijk zijn gegroeid in de spotlight te zetten. Om in aanmerking te komen, is een minimale omzetgroei van 20% over een periode van drie jaar vereist. Kabisa heeft aan deze eisen voldaan en is verheugd om de award, gesymboliseerd door een elegant glazen beeldje, in ontvangst te nemen.

5 op een rij

Het is voor de vijfde keer op rij dat Kabisa zich FD Gazelle mag noemen. Hiermee behoort Kabisa wederom tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De combinatie tussen de persoonlijke groei van onze medewerkers en het bereiken van bedrijfsdoelen staan voorop binnen ons bedrijf. Dit zorgt ervoor dat we kunnen investeren in een mooiere toekomst voor zowel onze medewerkers als klanten.

Toekomst en Innovatie

Kabisa blijft zich inzetten voor innovatie, groei en het leveren van maatwerksoftware aan klanten uit de Hightech, Fintech & E-commerce branches. Deze award dient als een herinnering aan wat we kunnen bereiken met hard werken met een sterk team. We kijken uit naar de toekomst en zijn vastbesloten de groei voort te zetten door nog meer klanten te voorzien van deskundig advies op het gebied van softwareontwikkeling.

Dankwoord

We willen in het bijzonder het Kabisa team en onze trouwe klanten bedanken voor hun harde werk, het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht