Cloud Transformation voor Bedrijven

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Inhoud Webinar

Cloud Transformation gaat over het proces waarbij bedrijven hun IT-infrastructuur en -diensten migreren naar cloud-based oplossingen. Dit omvat het gebruik van cloudplatforms, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure of Google Cloud, om bedrijfsactiviteiten te ondersteunen en te schalen.

Maar hoe pak je als bedrijf zo’n Cloud Transformatie aan? Wat is eigenlijk het verschil tussen een Cloud Migratie en Cloud Transformatie? Hoe ziet een migratieproces eruit? Welke strategieën zijn er? En hoe zorg je ervoor efficiënter te worden, kosten te verlagen en flexibeler te kunnen opereren. Tijdens dit webinar bespreken we hoe bedrijven gebruik maken van de voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid en een snellere time-to-market.

Tijdens het webinar delen we voorbeelden en best practices van succesvolle cloud transformaties bij grote bedrijven. We zullen ook ingaan op de uitdagingen en valkuilen die kunnen optreden tijdens dit proces, en hoe deze effectief worden aangepakt.

Het webinar is voor bedrijven die overwegen om te transformeren of migreren naar de Cloud maar niet zo goed weten waar te beginnen.

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht