Meer weten?

Klantportaal

Inleiding

In 2018 schreef collega Luc bij Kabisa de blogpost: Good-looking PDFs with CSS for Paged Media and Markdown. Dit bleek in 2021 precies een probleem te zijn waar een grote internationale verzekeringsmaatschappij (waar we helaas de naam niet van mogen noemen) mee te maken had. Het contact met Kabisa ontstond. In eerste instantie is de samenwerking gestart met een kleiner project; het bouwen van een PDF Generator. De klant was zeer tevreden over de resultaten hiervan en de samenwerking is vervolgens geïntensiveerd.

Uitdaging

Voor particuliere klanten die op zoek zijn naar bijvoorbeeld reisverzekeringen wil onze klant een online portal ontwikkelen. In deze portal moeten eindgebruikers nieuwe verzekeringen kunnen afsluiten, bestaande verzekeringen kunnen wijzigen en claims kunnen indienen. Daarnaast moeten agents en resellers een omgeving krijgen waarin het mogelijk is producten te beheren voor eindgebruikers.

Oplossing

In fase 1 heeft Kabisa samen met de klant de productdefinitie ontworpen. Hierbij is het eerste design en de architectuur gecreëerd in een kleiner team. In fase 2 heeft Kabisa een multidisciplinair team samengesteld volgens het TaaS gedachtegoed (Team as a Service). Met de inzet van onze React, Javascript, & Node.js developers én onze UI/UX consultant en Scrum-coach kan Kabisa de klant zo breed mogelijk te voorzien van expertise. Het team werkt samen met de ontwikkelaars van de klant op hun interne systemen. Het design van de webapplicatie is aangepast en middels de inzet van React is het design vertaald naar de front-end van de applicatie. De backend is in elkaar gezet met Node.js en Javascript op Serverless.

Resultaat

De klant kan door de toepassing van Kabisa eindgebruikers online verwelkomen in hun eigen portaal. Hier kunnen eindgebruikers hun verzekeringen afsluiten en wijzigen. Ook is het mogelijk om claims in te dienen die vervolgens door de verzekeringsmaatschappij in dezelfde omgeving behandeld worden. De samenwerking is gestart op basis van 1 verzekeringsproduct (MVP). Stapsgewijs komen hier meer producten bij. 

Waar de samenwerking dus begonnen is met het lezen van een blogpost en het bouwen van een PDF generator is deze nu uitgegroeid tot de inzet van een multidisciplinair team en een samenwerking waar zowel de klant als Kabisa trots op is.

 

Co-creatie begint hier

Daag ons uit!

Organisatie
E-mailadres
Naam
Telefoon (optioneel)
Bericht

Al onze diensten

Het creëren van een toekomstbestendige, betrouwbare en veilige infrastructuur heeft de hoogste prioriteit. Daarom volgen we nieuwe technologieën op de voet en zijn we niet bang om ze te gebruiken als dat het eindresultaat ten goede komt.

Cases

Enkele van onze andere cases

Hue Interactive Headers

De kracht van Philips Hue in beeld

ASML

Software partnership sinds 2014

Philips Hue Labs

Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’

Migratie KNMI.nl

knmi.nl naar AWS

Hertek Stilalarm App

Effectief reageren op calamiteiten

Google

Zeven projecten voor een van ‘s werelds grootste tech-bedrijven

Insights

Verhalen van de Community,
voor de Community

Nieuws
Omdat wij software development als vakmanschap zien, vinden wij het delen en vergaren van kennis ...
Blog
In het realiseren van digitale producten zijn er verschillende benaderingen die organisaties kiez...
Blog
Bij het implementeren van de Agile-methodiek binnen bedrijven wordt de retrospective beschouwd al...