Codecation 2022: Een weekend vol hobbyprojecten & teambuilding! 💻🏠

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Op veler verzoek is in 2022 de Codecation terug van weggeweest. Tijdens het tweede weekend van april zijn we met 16 Kabisanen afgereisd naar een mooie villa in Zeeland om tijdens een gezellig weekend elkaar beter te leren kennen, maar ook zeer zeker om meer te leren over ons vak en tijd te besteden aan hobbyprojecten.

Codecation

Voor Kabisa betekent een Codecation bezig zijn met je grootste hobby, afgewisseld met activiteiten die je ook tijdens een vakantie zou doen. Het kennisniveau van de hele groep is tijdens dit weekend naar een hoger niveau getild. Veel mensen hebben hun eerste projecten gestart met nieuwe programmeertalen of Game-Engines. Anderen zijn verder gegaan met hun bestaande hobbyprojecten of open source bijdrages. Kabisa heeft een volledige AWS omgeving ter beschikbaar gesteld om mee te experimenteren en er is zelfs een ware DJ workshop georganiseerd waarin een aantal enthousiastelingen op zaterdagavond hebben gezorgd voor muzikaal vertier.

Activiteiten

Buiten het fanatiek hacken is er ook genoeg tijd geweest voor een hapje en een drankje, een lekkere wandeling en een leuke teambuilding activiteit in de kerk van Veere. Dit was voor zowel nieuwe Kabisanen als de veteranen van Kabisa een fijne manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Als ik mag spreken voor de groep een fantastisch weekend dat we volgend jaar zeker weer willen herhalen!

Ben jij er de volgende keer bij?

We hebben diverse (development) vacatures beschikbaar voor onze kantoren in Weert & Amsterdam. Bekijk ze hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message