Expert in talentontwikkeling | 6x op rij een podiumplaats voor Kabisa! 🎉🚀

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

FEEST! Voor het zesde jaar op rij hebben wij de award “Expert in Talentontwikkeling” van Onderzoeksbureau SatisAction mogen ontvangen. In dit onderzoek wordt beoordeeld bij welke werkgevers de combinatie van arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden het best op orde zijn.

Next-level persoonlijke ontwikkeling

“Bij Kabisa is veel mogelijk. Zo hebben we al lange tijd een onbeperkt opleidingsbudget”, zegt Ralph Deguelle, CEO en founder, op de vraag waar nog een uitdaging ligt: “Nieuwe dingen leren betekent vaak dat je uit je comfortzone moet komen. Dat kan spannend zijn. Omdat opleidingsmogelijkheden niet schaars zijn, is het soms verleidelijk om dit voor je uit te duwen. De unieke combinatie van leidinggevenden met coachingsvaardigheden helpen om de next-level niveaus van persoonlijke ontwikkeling te bereiken. Daarnaast creëren we met het inzetten van onze gloedjenieuwe Kabisa Groeiboom perspectief voor alle medewerkers binnen onze organisatie.”

Kabisa Groeiboom

Van Junior Vakspecialist tot Chief Technology Officer. Je kunt het hele traject bij Kabisa doorlopen. Hoe snel dit gaat heeft deels te maken met intrinsieke motivatie en ambitie. Bij Kabisa doen we er alles aan om deze motivatie verder aan te wakkeren. “Wat vind je nu écht leuk om te doen en waar liggen jouw kwaliteiten.” – Een van de belangrijkste onderwerpen tijdens de ontwikkelgesprekken. Op basis van de ambitie van iedere afzonderlijke ‘Kabisaan’ zorgt de Kabisa Groeiboom voor een leertraject dat jou gaat helpen bij het bereiken van zowel je maatschappelijke als je persoonlijke doelen.

Lef, creativiteit & innovatie

“Door de vele en snel veranderende coronamaatregelen, is het ook voor werknemers een bijzondere tijd. De bedrijven die de talentawards hebben gewonnen, lieten zien met lef, creativiteit en ook met gevoel voor innovatie met de situatie om te gaan”, zegt Mirjam Baars van Satisaction, dat het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling uitvoerde.

Nog lang niet klaar

Ralph Deguelle: “We zijn enorm trots dat Kabisa al zes jaar op rij bij de allerbeste van Nederland hoort. Deze award is een erkenning van onze leercultuur en de aandacht die wij hebben voor onze mensen. We zijn echter nog lang niet klaar. Ook de komende periode zetten we weer alles op alles om ervoor te zorgen dat onze medewerkers aan het eind van het jaar terugkijken op een leuk en leerzaam 2022 bij Kabisa.”

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message