Kabisa is Certified Great Place To Work 2023-2024!

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Al 35 jaar helpt Great Place To Work® organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work® geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie.

Certified Great Place To Work®

Thema’s als vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties staan hierbij centraal. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Uiteindelijk hebben 275 van de 418 deelnemers in deze periode het certificaat Great Place To Work® mogen ontvangen.

Alleen organisaties die het vereiste resultaat behalen, mogen de titel Great Place To Work® Certified dragen. Met een ruime respons (moet minimaal 70% zijn) en een Trust-Index score van 87% voldoet Kabisa dus aan de gestelde criteria van het onderzoek. Voor een jaar lang mogen we vol trots de titel Great Place To Work® Certified dragen.

Andere resultaten

De beoordelingen zijn verdeeld over meerdere pijlers. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Eerlijkheid 94%
  • Kameraadschap 92%
  • Respect 88%


Op de vraag: Alles overziend vind ik deze organisatie een ‘Great Place to Work®’ reageerden maar liefst 96% van de Kabisanen positief. Vorig jaar was dit ook al 95%!

De feedback die we hebben verzameld wordt weer meegenomen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we volgend jaar wederom door onze collega’s worden beoordeeld als Great Place To Work®!

Over Kabisa

Kabisa is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele apps, integraties en cloud oplossingen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn werk kan doen op een manier die zo goed mogelijk bij hem of haar past. De voldoening – of zelfs het ‘geluk’ – van iedereen, gaat ons aan het hart. De opzet van onze ontwikkelgesprekken, de transparantie bij presentaties van het management en de aandacht voor werk-privé balans zijn hier voorbeelden van.

BHAG

Naast het ontwikkelen van ons team willen we ook als bedrijf blijven leren, zodat we samen stappen kunnen maken. Dit is ook nodig op weg naar onze BHAG (Big Hairy Audacious Goal). Ons richtpunt hierbij is een sterke ambitie, gecombineerd met een hoger doel: “In 2030 werkt Kabisa tegelijkertijd aan 100 toonaangevende applicaties waar je trots op bent”. Het ‘onthullen’ van de potentie van onze klanten en medewerkers (Reveal Your Genius) staat hierbij centraal.
Kabisa-in-een-notendop: met oprechte interesse, een gezonde werkwijze en uiterste gedrevenheid, je potentie onthullen. Reveal Your Genius.

Join us!

Wil je meer weten over deze ‘Great Place To Work®’ onderscheiding of ga je met ons de uitdaging op weg naar onze BHAG aan? Neem contact met ons op of solliciteer!

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message