Kookworkshop voor alle nieuwe medewerkers

Nadine Bijnens

HR

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor Kabisa. Wij hebben een fijne groep nieuwe medewerkers aan de organisatie weten te binden.

Het was een hele uitdaging om iedereen zo goed mogelijk de organisatie te leren kennen. We organiseerde een remote bootcamp, maar dit voelt toch anders dan een fysieke bijeenkomst. Kabisa heeft gemerkt dat veel collega’s behoefte hebben aan face-to-face contact en dat dit bepalend is voor de sfeer, cultuur en je eigen ‘well being’.

Let’s cook!

Eindelijk was het moment dan daar; een fysiek terugblik moment met alle nieuwe medewerkers vanaf maart 2020. In kleine groepjes heeft een interactieve vragen sessie plaatsgevonden waarbij HR-thema’s als cultuur, kennisdeling, informatievoorziening en samenwerken centraal stonden. Aansluitend was het ‘cooking time’ en hebben wij een Italiaanse 4 gangen kookworkshop gevolgd, prachtige creaties gemaakt en uiteraard ook lekker gegeten. Een geslaagde middag en avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Beste werkgever

Kabisa is meermaals onderscheiden met een “Beste Werkgever” award. We willen doorgroeien en daar hebben we jou bij nodig! Sluiten je vaardigheden aan bij één van onze vacatures? Neem contact met ons op. We verwelkomen je graag op een van onze kantoren voor een kennismakingsg​​esprek.

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message