Kudo-doel bereikt! Bierproeverij Unlocked 🔓🍻

Nadine Bijnens

HR

In een vreemde corona tijd is verbinding en het met elkaar in contact blijven nóg belangrijker geworden. Zo ook met het geven van complimenten en het waarderen van je collega’s. We doen dit persoonlijk, maar ook digitaal via ons eigen Kudo Platform.

Kudo Platform

Om het teamgevoel te versterken, transparantie te borgen en gezamenlijk successen te vieren, hebben een aantal Kabisanen in 2016 het ‘Kudo’ platform gemaakt. Wij zien dit platform als een belangrijk intern communicatiemiddel dat in deze tijd nog extra waarde heeft gekregen. Onlangs behaalden wij met de 5000ste Kudo ons eerste “Kudo doel” dit jaar. Het organiseren van een bierproeverij is daarmee unlocked!

Online Bierproeverij

Brothers in Beers heeft Kabisa digitaal meegenomen in de wereld van bieren met onder andere een biergerelateerde quiz , rechtstreeks contact met een bierbrouwerij en uiteraard het proeven van diverse speciaalbieren. De bierproeverij vond plaats na onze kwartaalpresentatie op donderdagavond 22 april. Naar verluidt waren er dan ook een aantal Kabisanen met opstartproblemen vrijdag 😉

Proost jij mee?

Wil jij de volgende keer met Kabisa mee proosten? Wij zijn nog steeds op zoek naar front-end & backend developers, cloud engineers en een project- en accountmanager. Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message