Matthijs, Pascal, Nick & René gefeliciteerd met jullie jubilea!

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Jubilea worden gevierd bij Kabisa! Matthijs & Pascal zijn alweer 10 jaar in dienst en Nick & René zijn er al weer 5 jaar bij. Afgelopen woensdag werden zij door al hun collega’s in het zonnetje gezet.

Lunch & Vliegexperience

De middag begon voor onze jubilarissen met een lunch en vliegexperience. Vanaf vliegveld Budel / Kempen Airport vlogen onze jubilarissen de lucht in waarbij zij hun eigen route mochten kiezen. De piloot was hierbij wel van tevoren ingeseind om eerst over het kantoor in Weert te vliegen waar diverse collega’s op het dak stonden te zwaaien. Na een klein halfuur zijn onze jubilarissen weer veilig en wel geland en konden zij zich op gaan maken voor het vervolg van de avond. De kwartaalpresentatie met daaropvolgend de feestavond / huldiging.

Huldiging

Voor de kwartaalpresentatie en huldiging reisden we af naar Café De Kleine Winst in Nederweert. Na afloop van de kwartaalpresentatie werden Matthijs, Pascal, Nick en René hier in het zonnetje gezet. In 5 of 10 jaar tijd worden er mooie momenten beleefd. Deze zijn door de directe leidinggevenden verpakt in diverse anekdotes & quizvragen. In de welbekende Kahoot omgeving streden alle Kabisanen tegen elkaar om te kijken wie onze jubilarissen nu écht het best kent. Een leuke manier om nog meer over onze collega’s te weten te komen.

Cadeau’s

Cadeau’s horen natuurlijk ook bij een jubileum. Onze 5-jarig jubilarissen ontvingen een gepersonaliseerde ‘zwarte band’ met een mooie cheque. De 10-jarig jubilarissen ontvingen een gepersonaliseerde ‘rood/witte band’, een straatnaambord (Pascal Widdershovenhof en Matthijs Groenplantsoen 😜) en de cheque. Een geslaagde dag waarin we de mogelijkheid hebben gehad om de jubilarissen met al onze collega’s een mooie avond te bezorgen.

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message