Online Escape Room @ Kabisa

Nadine Bijnens

HR

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier en passie je werkzaamheden verricht. Vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en groei zijn hierbij essentieel. Net zoals onze kernwaarde Fun.

Nog altijd hebben wij door Corona met een bijzondere periode te maken. Waar wij eerst dachten de reboarding naar kantoor te kunnen vieren middels een gezamenlijke spellenavond, bleek dit volgens de nieuwste regelgevingen helaas nog niet verantwoord. Als alternatief hebben wij een Online Escape Room georganiseerd. In ‘virtuele’ teams werd middels videocalls en WhatsApp gecommuniceerd om diverse vraagstukken op te lossen.

De opdracht

“Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.”

Spelverloop

Er werd gestreden tussen twee teams van Kabisanen. Eén team werkte via een videocall samen vanuit thuis. Het andere team had zich op een keurige 1.5 meter afstand verzameld op kantoor. Beide teams is het ruim binnen de tijd gelukt om het mysterie op te lossen. Team 1 lukte dit binnen 43 minuten, waar team 2 zelfs binnen 34 minuten ICT-manager Pieter de Roon had gevonden!

Een geslaagde avond op een verantwoorde manier!

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message