Remote gastcollege Mobile App Development voor Fontys Venlo 👨‍🏫👩‍🏫

Nadine Bijnens

HR

Kabisa heeft al jarenlang een prettige samenwerking met Hogescholen, waaronder de opleiding Software Engineering van Fontys Venlo.

Kabisanen Veronika van Heur en Pascal Widdershoven verzorgden onlangs een remote gastcollege voor een groep IT-studenten met als onderwerp “Mobile App Development in the Real World”.

Flutter Development

Aan bod kwamen een aantal topics die niet weg te denken zijn in het app development proces. Vanaf het idee, de projectaanpak, technologie keuze (Flutter) en ambient computing tot budgettering en time to market. Ook hebben we aandacht gegeven aan het belang van de betrokkenheid van software developers in het sales proces.

Veranderende rol Developers

Wij merken bij Kabisa dat de rol van software developers binnen de organisatie verandert en ook daarop willen we de studenten voorbereiden. ICT wordt niet meer gezien als een kostenpost, maar als de meeste belangrijke “enabler van het bedrijfssucces”. Dat brengt veel mogelijkheden en vrijheid, maar tegelijkertijd maakt het de functie van een software ontwikkelaar veelzijdiger dan ooit. Of zoals de Spiderman zegt: “With great power comes great responsibility!”

Over Kabisa

Kabisa is software specialist en combineert diepgaande technische kennis met praktische ervaring in Hightech, Logistiek & Complexe E-commerce. Wij geloven in software waar je trots op kunt zijn. Dat bedoelen we in de ruimste zin van het woord. Software waar we zélf trots op zijn, maar vooral ook onze klanten! We maken software oplossingen voor een kleine klantengroep met grote namen. Het maakt ons erg trots dat deze klanten ons al jaren trouw zijn en blijven. Zo hebben wij apps ontwikkeld voor o.a. Google, Signify, Seacon, Fatboy, DynaGroup & BuyBay.

Stage

Ben je student en op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan? Voel jij je thuis in een ambitieuze omgeving waarin je kunt groeien tot een echte IT professional? Neem dan contact met ons op.

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message