Terugblikmoment met goede input van nieuwe collega’s

Nadine Bijnens

HR

Bij Kabisa vinden we het belangrijk om met onze medewerkers in gesprek te blijven, zodat aandachtspunten via een open communicatie bespreekbaar gemaakt worden. Oprecht is niet voor niets een kernwaarde van Kabisa.

Belangrijke input nieuwe collega’s

Onlangs hebben wij met een groep nieuwe medewerkers een ‘terugblikmoment’ georganiseerd om de verbeterpunten van onze organisatie in kaart te brengen. Middels een interactieve sessie met diverse vragenrondes is er input opgehaald op thema’s als cultuur, communicatie, werkplekken, remote werken, kennisdeling en samenwerken.

Buiten eten aan het kampvuur

Aansluitend zijn er heerlijke tapas gemaakt boven het kampvuur. Met een verkoelend drankje, prachtig weer en een mooie landelijke omgeving was het fijn toeven. We kijken terug op een geslaagde middag en avond.

Reveal your Genius

Reveal your genius is het hogere doel van Kabisa. Waar de dag mee start en eindigt. Kabisa weet als geen ander hoe om te gaan met complexe vraagstukken. Stabiele en duurzame software en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met de juiste werk-privé balans zijn belangrijk. De betrokkenheid en gedrevenheid zorgen telkens weer voor een verbluffend resultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Oprecht, gezond & gedreven

Wil jij net als Kabisa met oprechte interesse, een gezonde werkwijze en uiterste gedrevenheid je potentie onthullen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message