VLOG #3 | Frank on tour, eerste project & verbouwing

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Kabisa is volop in beweging. Ondanks de coronacrisis groeien we door op weg naar ons doel, de BHAG (Big Hairy Audacious Goal). In 2030 willen wij werken aan 100 apps tegelijkertijd waar je TROTS op kunt zijn. Om te werken aan 100 apps tegelijkertijd zijn wij op zoek naar extra handen.

Om een beeld te scheppen van het werken bij Kabisa nemen wij maandelijks een vlog op, waarin Frank verteld over zijn ervaringen bij ons mooie bedrijf.

Vlog 3

Frank’s derde maand bij Kabisa! Deze keer neemt Frank je mee tijdens zijn dagelijkse “Ommetje“. Hij vertelt over zijn eerste afgeronde project voor Kabisa, Allied World, dat succesvol is verlopen. Bijna iedereen werkt thuis bij Kabisa, dus op kantoor is het dan ook erg rustig. Een goed moment voor een verbouwing! Frank geeft een kijkje achter de schermen in het, nu nog rommelige, kantoor Weert. De verbouwing vordert echter snel. Wellicht dat Vlog 4 wel in het teken staat van ons geheel vernieuwd kantoor!

Front-end: React & Typescript

Frank sluit Vlog 3 af met de planning voor de komende tijd. Hij gaat aan de slag voor Vacansoleil, waar hij als front-end developer gaat werken met de frameworks React & Typescript. Wij zijn doorlopend op zoek naar uitbreiding van ons (front-end) developmentteam. Solliciteer of neem even contact op. Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek!

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message