VLOG #4 | Ontwikkelgesprek, Lunch & Learn, Deadline Project & Update Kantoor

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Kabisa is volop in beweging. Ondanks de coronacrisis groeien we door op weg naar ons doel, de BHAG (Big Hairy Audacious Goal). In 2030 willen wij werken aan 100 apps tegelijkertijd waar je TROTS op kunt zijn. Om te werken aan 100 apps tegelijkertijd zijn wij op zoek naar extra handen.

Om een beeld te scheppen van het werken bij Kabisa nemen wij maandelijks een vlog op, waarin Frank verteld over zijn ervaringen bij ons mooie bedrijf.

Vlog 4

Frank’s vierde maand bij Kabisa! Het zonnetje schijnt, dus Frank neemt je in deze video weer mee tijdens zijn dagelijkse “Ommetje“. Hij vertelt over zijn ontwikkelgesprek en de doelen die hij opgesteld heeft. Een van die doelen is gebaseerd op een “Lunch & Learn” over GRIP – het geheim van Slim Werken die mede-Kabisaan Bas onlangs heeft gepresenteerd. Verder is er de afgelopen maand een spannend deadline geweest, die gelukkig goed verlopen is! Afsluitend neemt Frank je mee naar kantoor waar de verbouwing flink opschiet. De vloer is volledig vernieuwd en de “Chill-ruimte” is klaar voor gebruik!

Front-end: React & Typescript

Frank is front-end developer en werkt op dit moment vanuit thuis aan een project met React & Typescript. Wij zijn doorlopend op zoek naar uitbreiding van ons (front-end) developmentteam. Solliciteer of neem even contact op. Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek!

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message