VLOG #6 | Nieuw project bij Signify, 15 jaar Kabisa, nieuwe huisstijl, “Guilds” en voetballen met collega’s.

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Kabisa is volop in beweging. Ondanks de coronacrisis groeien we hard door op weg naar ons doel, de BHAG (Big Hairy Audacious Goal). In 2030 willen wij werken aan 100 apps tegelijkertijd waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

We zijn wel nog op zoek naar extra handen om dit doel daadwerkelijk te realiseren. Om een beeld te scheppen van het werken bij Kabisa nemen wij maandelijks een vlog op waarin Frank vertelt over zijn ervaringen in die periode.

Vlog 6

Frank is gestart met zijn werkzaamheden als Front-end developer voor Signify. De co-prep (voorbereidingstraject) is afgerond en het project kan dus gaan beginnen. Ook is het feest bij Kabisa! De confetti vliegt Frank om zijn oren. We bestaan dit jaar 15 jaar en vierden dit met de lancering van onze nieuwe huisstijl. Verder vertelt Frank over de door Kabisa geintroduceerde “Guilds” Dit zijn bepaalde teams met developers die dezelfde passie delen. Dit kan een programmeertaal zijn, maar bijvoorbeeld ook een kennisgebied of methode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Front-end, Backend, Cloud, Mobile of Agile Guilds. Iedere medewerker van Kabisa kiest twee Guilds, waardoor iedereen deel uit maakt van een écht team en er volop aan kennisdeling gedaan wordt.

Tot zover Vlog 6. Opgenomen op donderdag, dus tijd om te gaan voetballen met collega’s voor Frank!

Heb jij vlog 1, 2, 3, 4, en 5 nog niet gezien? Klik hier.

Wij zoeken nieuwe collega’s

Frank is front-end developer en werkt op dit moment aan een project met React, Typescript & Flutter. Wij zijn doorlopend op zoek naar uitbreiding van onze developmentteams. Solliciteer of neem even contact op. Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek!

Tot de volgende!

Om volledig in stijl van Frank te blijven: Tot de volgende! ✌️

 

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message