VLOG #7 | Frank alweer bijna 1 jaar in dienst 😱

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Kabisa is volop in beweging. Ondanks de coronacrisis groeien we hard door op weg naar ons doel, de BHAG (Big Hairy Audacious Goal). In 2030 willen wij werken aan 100 apps tegelijkertijd waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

We zijn wel nog op zoek naar extra handen om dit doel daadwerkelijk te realiseren. Om een beeld te scheppen van het werken bij Kabisa nemen wij maandelijks een vlog op waarin Frank vertelt over zijn ervaringen in die periode.

Vlog 7

Frank zijn eerste jaar bij Kabisa zit er bijna op. Middenin de corona-crisis koos hij voor de overstap naar Kabisa. Een op het eerste oog moeilijke periode om te wisselen van werkgever met een online onboarding, een online eerste project en online teamuitjes. Toch kijkt Frank met een positief gevoel terug op deze periode en is hij blij dat hij voor Kabisa heeft gekozen.

Frank heeft respectievelijk gewerkt aan projecten met React, Typescript & Flutter. “Bij Kabisa wordt er gelet op persoonlijke voorkeuren van collega’s. De intrinsieke motivatie die hieruit voortkomt zorgt voor de groei van ieder individu en daarmee ook het hele team. Het verloop van medewerkers binnen Kabisa is minimaal. Dat is vrij uniek in deze branche. Het is veelzeggend dat een groot gedeelte van onze collega’s al 5 tot 10 jaar werkzaam zijn bij Kabisa”. Frank geeft voor nu het selfiestokje door aan een andere collega zodat we weer nieuwe inzichten over het werken bij Kabisa kunnen geven!

Heb jij vlog 1, 2, 3, 4, 5 & 6 nog niet gezien? Klik hier.

Wij zoeken nieuwe collega’s

Wij zijn doorlopend op zoek naar uitbreiding van onze developmentteams. Solliciteer of neem even contact op. Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek!

Tot de volgende!

Om volledig in stijl van Frank te blijven: Tot de volgende! ✌️

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message