VLOG#2: Franks tweede maand bij Kabisa

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Kabisa is volop in beweging. Ondanks de coronacrisis groeien we door op weg naar ons doel, de BHAG (Big Hairy Audacious Goal). In 2030 willen wij werken aan 100 apps tegelijkertijd waar je TROTS op kunt zijn. Om te werken aan 100 apps tegelijkertijd zijn wij op zoek naar extra handen.

Om een beeld te scheppen van het werken bij Kabisa nemen wij maandelijks een vlog op, waarin Frank verteld over zijn ervaringen bij ons mooie bedrijf.

Vlog 2

2021! We zijn weer een maand verder. Dat betekent ook Frank’s tweede maand in dienst van Kabisa. Hoewel december (door vakanties) maar een korte maand is, zijn er toch weer allerlei onderwerpen om te bespreken. Zo is iedere Kabisaan op een knallende manier verrast met een Kerstpakket aan huis, is Frank gestart aan zijn nieuwe project en heeft het eerste ontwikkelgesprek plaatsgevonden. Bekijk de video voor Frank’s volledige overzicht van de maand december.

Groei jij met ons mee?

We staan altijd open voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie & Limburgse vlaai. Check snel onze vacatures!

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message