Wisselen van baan in crisistijd | Interview met Kabisaan Rik Kierkels

niek vierkant avatar

Niek Horsmans

Marketing

Je project loopt af, je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je zit simpelweg niet helemaal op je plek. Een overstap zie je wel zitten, maar dan ontstaat er een wereldwijde crisis en kies je toch voor vertrouwd. Wat als er nu een werkgever is die jou dat vertrouwde gevoel direct kan geven vanaf de eerste keer dat je binnenloopt?

Een voorbeeld uit de praktijk

Rik is exact één jaar geleden in dienst gekomen bij Kabisa. Ook hij zat met de hiervoor benoemde gedachtes en wist niet zeker of hij de overstap wel durfde maken. Toch trok Rik de stoute schoenen aan en reageerde op een van onze vacatures. Er volgde een kennismakingsgesprek, waarin wij voornamelijk de persoon achter de developer leerden kennen. Na het voltooien van een Code Assignment werd er een contractvoorstel gedaan en was Rik officieel Kabisaan!

Bootcamp

Tijdens de eerste week van een dienstverband bij Kabisa doorloop je de Kabisa Bootcamp™. Hierin ontmoet je jouw nieuwe collega’s en maak je kennis met de werkwijze van Kabisa. Onderdelen van de Bootcamp zijn o.a.:

  • Kennismaking met Managementteam
  • Bedrijfscultuur
  • Software technieken & Tools
  • UI/UX
  • Fit & vitaal (thuis)werken
  • Kabisa Succes Proces (werkwijze)

Normaal gesproken vindt de Bootcamp altijd plaats op kantoor. In corona-tijd hebben we ervoor gekozen dit te verhuizen naar een online omgeving. Dit om onze nieuwe medewerkers tóch direct een goed beeld te geven van de organisatie. Rik kon na deze snelle inwerkprocedure direct aan de slag voor onze klant Vacansoleil, waarin hij in zijn eerste zes maanden bij Kabisa aan een mooi project heeft kunnen werken. Het afgelopen halfjaar heeft Rik (nog altijd vanuit thuis) gewerkt voor onze klant Fatboy.

Beste Werkgever

Kabisa is meermaals onderscheiden met een “Beste Werkgever” award. We willen doorgroeien en daar hebben we jou bij nodig! Sluiten je vaardigheden aan bij één van onze vacatures? Neem contact met ons op. Daarna kan het snel gaan! We verwelkomen je graag op een van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek.

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message