Workshop Wim Hof Methode

Nadine Bijnens

HR

De workshop werd onder begeleiding van Robbie de Jong van Bodywice gegeven. Hij is specialist in ademhaling, stress en burn-out specialist en gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur en heeft ook een eigen boek geschreven: de Adembijbel. Dat boek hebben we allemaal na afloop van de training ontvangen.

Tijdens de workshop nam Robbie ons als eerste mee in de theorie achter de Wim Hof Methode. We leerden over de drie componenten van de methode: Mindset, ademhaling en blootstelling aan kou. Verschillende technieken werden behandeld, die bijdragen aan het verbeteren van fysieke gezondheid maar ook zorgen voor een ijzersterke mindset.

Daarna mochten we het in de praktijk ervaren, dat startte met intensieve ademhalingsoefeningen. Iedereen ervaarde dit op een geheel eigen manier: de één werd moe, de ander kreeg juist veel energie. Maar allemaal keken we met spanning uit naar het toppunt van de avond: het ijsbad!

Na de ademhalingsoefeningen raapten we al onze moed bij elkaar en stapten in het ijsbad. Iedereen heeft een volle minuut in het ijsbad doorgebracht. De liefhebbers mochten nog een tweede keer.

Het was een super toffe ervaring en door de workshop hebben we echt kunnen ervaren wat een goede ademhaling in combinatie met de kou te omarmen, met je lichaam en geest kan doen!

Nogmaals bedankt Robbie voor de goede uitleg en begeleiding!

Co-creation begins here

Challenge us!

Organisation
Name
Email
Phone
Message