More Information?

Philips Hue

Services

Technology

Inleiding

Philips Hue is een slim verlichtingssysteem van Signify dat de manier wil veranderen waarop mensen wereldwijd hun huizen verlichten. Signify is altijd op zoek naar nieuwe manieren om consumenten extra functionaliteit te bieden zodat ze hun huis slimmer kunnen inrichten.

Uitdaging

Bij Kabisa begrijpen we het belang van schaalbaarheid als het gaat om het beheer van een slim verlichtingssysteem als Philips Hue. Daarom bouwden we een robuuste en schaalbare infrastructuur voor een deel van het Philips Hue-systeem op AWS, speciaal ontworpen om grote hoeveelheden gebruikersverkeer te verwerken tijdens piekseizoenen als Kerstmis.

Oplossing

De Philips Hue-infrastructuur is gebouwd op de high-available architectuur van AWS, zodat het systeem altijd werkt, ongeacht de belasting. Met de mogelijkheid om automatisch op- en af te schalen op basis van de vraag, is het systeem perfect in staat om een enorme belasting tijdens drukke periodes aan te kunnen. Hierdoor kan Philips Hue zich richten op het bieden van de best mogelijke ervaring voor hun klanten, zonder zich zorgen te maken over de infrastructuur.

Resultaat

Bij Kabisa zetten we ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden en onze schaalbare infrastructuur voor Philips Hue op AWS is slechts één voorbeeld hiervan. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en schaalbare oplossing voor je slimme verlichtingssysteem, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we ook jou bedrijf kunnen helpen.

> 0 mln
Gebruikers
> 0 %
Snellere time-to-market
0 extra
Tevreden Klant

Klanten aan het woord

Kabisa is a company that brings innovation while also taking full responsibility for what they build.”

George Yianni
Philips Hue

Co-creation begins here

Get in touch!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Enkele van onze andere cases

  Hue Interactive Headers

  De kracht van Philips Hue in beeld

  ASML

  Software partnership since 2014

  Philips Hue Labs

  Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’

  Migratie KNMI.nl

  knmi.nl naar AWS

  Hertek Stilalarm App

  Effectief reageren op calamiteiten

  Google

  Seven projects for one of the world’s largest tech companies

  Al onze diensten

  Het creëren van een toekomstbestendige, betrouwbare en veilige infrastructuur heeft de hoogste prioriteit. Daarom volgen we nieuwe technologieën op de voet en zijn we niet bang om ze te gebruiken als dat het eindresultaat ten goede komt.