More Information?

ViaViela

Play Video

Inleiding

Voor het landelijk opererende kinderopvangbureau ViaViela heeft moederbedrijf Kabisa diverse webapplicaties ontwikkeld. ViaViela is zeer vooruitstrevend en heeft ervoor gekozen zoveel mogelijk bedrijfsprocessen te automatiseren. Kabisa heeft de infrastructuur gebouwd en is verantwoordelijk voor het toezicht op en het beheer van de cloudomgeving.

Uitdaging

Heroku is een hoogwaardige SaaS-hostingoplossing. Het kan alleen behoorlijk duur worden wanneer de applicaties die erop draaien intensief worden gebruikt. Bovendien zijn de oplossingen soms beperkt en is het niet altijd duidelijk wat er precies gebeurt als er problemen zijn.

Oplossing

Op advies van Kabisa maakte ViaViela de overstap van Heroku naar AWS. AWS is ‘s werelds grootste cloud hosting provider, waar je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Voor de nieuwe omgeving gebruikten we Infrastructure as Code. Bovendien is het schaalbaar, transparant en zeer beschikbaar. Dit betekent dat als er problemen zijn met de servers waarop het platform draait, dit wordt opgevangen door andere servers op een andere locatie. Dit kan het risico van stilstand minimaliseren. Dit is bijzonder belangrijk voor bedrijfskritische (web)applicaties.

Resultaat

Kabisa heeft ervoor gezorgd dat ViaViela van Heroku naar AWS is verhuisd zonder enige downtime. Dit getuigt van het vermogen om een complexe migratie effectief te plannen en uit te voeren met minimale verstoring van de gebruikers van de website. De succesvolle migratie resulteerde ook in betere prestaties, schaalbaarheid en kostenbesparingen voor ViaViela. Al met al een geweldige prestatie voor de Kabisa die aan dit project hebben gewerkt!

0 %
Kostenreductie
+ 0 k
Gebruikers
0 %
Uptime

Klanten aan het woord

The transition from Heroku to AWS realized by Kabisa resulted in a cost savings of 25% for ViaViela.

Nathalie Hoenke
ViaViela

Co-creation begins here

Get in touch!

  Don't hesitate to get in touch!

  Cases

  Enkele van onze andere cases

  Hue Interactive Headers

  De kracht van Philips Hue in beeld

  ASML

  Software partnership since 2014

  Philips Hue Labs

  Maak je ruimte levendig met ‘Scenes’

  Migratie KNMI.nl

  knmi.nl naar AWS

  Hertek Stilalarm App

  Effectief reageren op calamiteiten

  Google

  Seven projects for one of the world’s largest tech companies

  Al onze diensten

  Het creëren van een toekomstbestendige, betrouwbare en veilige infrastructuur heeft de hoogste prioriteit. Daarom volgen we nieuwe technologieën op de voet en zijn we niet bang om ze te gebruiken als dat het eindresultaat ten goede komt.